Om Bud og Følgebil Bergen

Bud og Følgebil Bergen leverer budbil og følgebiltjenester i Bergen, Hordaland og nasjonalt. Bedriften ble etablert i 2015 av daglig leder Mats Blomvågnes, og eies av Blomvågnes Annlegg og Eigendom AS. Vi holder til på Sotra utenfor Bergen.

Bedriften har i dag fem ansatte, pluss ansatte fra Blomvågnes Annlegg og Eigendom som trår inn ved behov. Våre sjåfører har mange års erfaring på sitt fagfelt, med fagbrev i transport og førerkort klasse B, BE, C1 og C. Les mer om våre budbil og følgebil -tjenester her.

Som vår kunde vil du oppleve rask responstid, serviceinnstilte ansatte og konkurransedyktige priser. Kostnader fastsettes alltid på forhånd – uten plutselige pristillegg eller overraskelser. Du er alltid velkommen til å ta kontakt dersom du har spørsmål om våre tjenester. Vi ser frem til å høre fra deg!

Priser / betingelser

Bud og Følgebil Bergen opererer med faste priser på de vanligste strekninger. Ellers beregnes pris ut fra oppgitte kilometertakster – Dette for din trygghet som kunde. Vi tilbyr i tillegg bedriftsavtaler – Kontakt oss for en uforpliktende samtale om dette.

Bud og Følgebil Bergen AS

Bud og Følgebil Bergen AS

Bud og Følgebil Bergen AS

Bud og Følgebil Bergen AS

Bud og Følgebil Bergen AS